İLETİŞİME GEÇ
Verde Mutfak Vişneli Pazı Sarma
4
60 Dakika
50 Dakika
Türk Mutfağı
içindekiler
  • 1 su bardağı pirinç

  • 1 adet kuru soğan

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

  • 1 bağ renkli pazı

  • Taze nane (ince kıyılmış)

  • 1 çay kaşığı yenibahar

  • 1 çay kaşığı karabiber

  • 1 tatlı kaşığı tuz

  • 40 adet vişne

  • 2 yemek kaşığı Verde Natürel Birinci Zeytinyağı 

  • 1 su bardağı su​​​

Verde
Natürel Birinci
Verde
yapılışı
  1. Pirinci 20 dakika sıcak suda beklettikten sonra yıkayın ve süzün. 

  2. Soğanı ince yemeklik olacak şekilde doğrayın ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile birlikte kavurun. Hafif renk alan soğana pirinci ilave ederek kavurmaya devam edin.

  3. Daha sonra harç için gerekli tüm malzemeleri ekleyin ve kısık ateşte 3 dakika daha kavurun. 

  4. Ocaktan almaya yakın vişneleri ekleyerek bir kaç kez ezmeden karıştırın ve ocaktan alın. 

  5. Pazı yapraklarını yıkayıp sıcak suda 3 dakika bekletin. 

  6. Pazı yaprağına hazırladığınız iç harçtan koyun ve istediğiniz büyüklükte sararak tencereye yerleştirin.

  7. 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 bardak suyu ilave ettikten sonra sarmaların üzerine bir tabak koyun ve tencerenin kapağını kapatın.

  8. Kaynamaya başlayınca altını kısıp, 15 dakika pişirin. 

  9. Pazı sarmalarını servis tabağına alın ve üzerini minik yenilebilir çiçeklerle birlikte vişne ile süsleyerek servis edin. Afiyet olsun.

servis
Verde 

Sarmaya lezzet katmak için taze limon dilimlerini ocakta közleyin ve servis tabağına ekleyin. Afiyet olsun.

Olio  Verde
Erken Hasat
Verde
Taptaze zeytinlerden gelen eşsiz lezzet...
Yeşil zeytinler yere düşmeden, dalından erkenden toplanır ve özenle aynı gün içinde sıkıma gider. Tazeliğini hiç kaybetmeden şişelenen zeytinyağları, kendine has, taze kokusu ve eşsiz tadını muhafaza ederek sofralarınıza ulaşır.
Olio  Verde
Natürel Sızma
Verde
Yoğun sevenler için...
"Ege’nin Yeşil İncisi" Verde’den, serbest yağ asitliği derecesi en düşük, kusursuz bir zeytinyağıdır. Yemyeşil zeytin ağaçlarından özenle toplanan eşsiz zeytinler, önce güzelce yıkanır. Yıkanan zeytinler özenle sızdırılarak filtrelenir.
Olio  Verde
Natürel Birinci
Verde
Bitter sevenlere...
Ege’nin en güzel zeytinleri tam zamanında toplanır, özenle sıkılır. Verde Natürel Birinci Zeytinyağı şişesinde muhteşem salatalara ve ana yemeklere lezzet katar. Genizde bıraktığı yakıcı tat ile sofraların aranan lezzetidir.
Olio  Verde
Riviera
Verde
Hafif yemeklerin sırrı...
Tadıyla ve kokusuyla zeytinin o kendine has aromasını içerir. Ege’nin en lezzetli ve olgun zeytinleri özenle seçilir. Asitliği alınmış zeytinyağının hafifliğiyle, natürel zeytinyağlarının lezzetini bünyesinde birleştirir.
Olio  Verde
Verde
PİRİNA YAĞI
Lezzetli yemeklerin yeni mimarı...
Yüksek kalitede üretilen Verde Rafine Pirina Yağı’na, Verde Natürel Sızma Zeytinyağı ilave edilerek elde edilen yemeklik bir yağdır.
Olio  Verde
Verde
PİRİNA YAĞI
Kızartmaların vazgeçilmezi...
Kızartmalık Rafine Pirina Yağı, zeytinyağı eldesinden sonra kalan zeytin püresinin su ilavesiyle tekrar işlenmesi yoluyla elde edilen yağdır. 

VERDE BLOG

Verde
Zeytinyağı; sadece zeytin ağacı, Olea Europaea L. meyvelerinden elde edilen yağlardır. Zeytin Ağa
Verde
Medicana Bahçelievler Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Gençbay , zeytinyağ
Verde
Tanrının insanlara verdiği en değerli hediyelerden olan zeytinyağını insanlar, kadim zamandan bu yan
Verde
Natürel Sızma ve Natürel Birinci Zeytinyağlarında duyusal değerlendirme; Türk Gıda Ko
Verde
İşte pirina yağı hakkında bilmeniz gereken temel bilgiler ve diğer her şey. Nedir Pirina Yağı?
Verde
  Zeytinyağı hasat döneminde olduğu kadar tüketim sürecinde de bir takım ince
Verde
  Zeytinyağı satın alırken merak edilen konulardan biri olan zeytinyağı neden acı olur sorus
Verde
Sabah aç karnına zeytinyağı içmenin en kıymetli tesirlerinden birisi de kilo verdirici
Verde
Yemeklerinizde kullandığınız yağlar sandığınız kadar masum değil! Karaciğer yağlanmasına en büy
Verde