* 250 gr rigatoni makarna (veya tercih edilen kısa makarna)
* 3 yemek kaşığı Verde Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı
* 2 diş sarımsak (ince doğranmış)
* 250 gr cherry domates (ikiye bölünmüş)
* 2 yemek kaşığı siyah zeytin (çekirdeksiz, doğranmış)
* 1 adet kuru kırmızı biber
* 1 top burrata veya mozzarella
* Tuz & karabiber
* Taze fesleğen yaprakları
1. Makarna suyunu kaynatın, tuz ekleyin ve rigatoni’yi paketteki süreye göre haşlayın.
2. Tavada Verde Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı ile sarımsakları soteleyin.
3. Domatesleri ekleyin, hafifçe ezilene kadar pişirin. Zeytin ve kuru biberi ilave edin.
4. Haşlanan makarnayı süzüp sosun içine alın, karıştırarak harmanlayın.
5. Servis tabağına alın, üzerine burrata veya mozzarella ekleyin.
6. Son dokunuş olarak bolca Verde Erken Hasat Zeytinyağı gezdirin.