* 250 gr karides (ayıklanmış, temizlenmiş)
* 3 yemek kaşığı Verde Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı
* 2 diş sarımsak (ince doğranmış)
* 1/2 limonun suyu
* 1 tutam maydanoz (ince kıyılmış)
* Tuz & karabiber
* İsteğe bağlı: kırmızı pul biber
1. Tavayı ısıtın, Verde Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı ekleyin.
2. Sarımsakları hafifçe soteleyin.
3. Karidesleri tavaya alın ve her iki tarafını 2-3 dakika pişirin.
4. Tuz, karabiber ve arzuya göre pul biber ekleyin.
5. Limon suyu ve kıyılmış maydanozla tatlandırın.
Servis etmeden önce üzerine birkaç damla Verde Erken Hasat Zeytinyağı gezdirin.