İLETİŞİME GEÇ
Verde Mutfak Zeytinyağlı Karnıyarık
4
20
30
Türk Mutfağı
içindekiler

Yemek İçin:

  • 4 adetpatlıcan

  • 1 çay bardağı Verde Erken Hasat zeytinyağı

  • 4 adetyeşil biber

İç Harcı İçin:

  • 3 adet soğan

  • 200 gram kıyma

  • 1 diş sarımsak

  • 2 adet domates

  • 1 tutam maydanoz

  • 1/2 çay kaşığı karabiber

  • 1 çay kaşığı tuz

Verde
Erken Hasat
Verde
yapılışı

 

  1. Patlıcanlar hafif kabuğu üzerinde kalacak şekilde soyulur, tuzlu suyun içerisinde yarım saat bekletilir.

  2. Sonra kızgın zeytinyağının içerisine atılır ve pembeleşinceye kadar kızartılır.

  3. Ayrı bir tavada soğanlar yemeklik doğranır ve zeytinyağı ile kavrulur.

  4. Soğanın rengi şeffaflaşınca kıyma eklenip kavrulmaya devam edilir.

  5. Yaklaşık 5 dakika sonra üzerine rendelenmiş iki domates eklenir.

  6. Suyunu çektikten ocak kapatılır tuz ve karabiber eklenir.

  7. Kızarmış olan patlıcanların içerisine, hazırlamış olduğumuz harç yerleştirilir.

  8. Üzerine biberler ikiye bölünüp konur. Bir adet domates de ay şeklinde kesilerek üzerine yerleştirilir.

  9. Sonra fırın tepsisine yerleştirilir.

  10. Sosu için bir su bardağı ılık suyun içerisinde bir tatlı kaşığı salça çözdürülünceye kadar karıştırılır.

  11. Hazırlanan sos fırın tepsisindeki patlıcanların üzerine gezdirilir.

  12. Önceden ısıtılmış fırının içerisinde 180 derecede yarım saat pişirilir.

servis
Verde 

Sıcak olarak servis ediniz. Afiyet olsun!

Olio  Verde
Erken Hasat
Verde
Taptaze zeytinlerden gelen eşsiz lezzet...
Yeşil zeytinler yere düşmeden, dalından erkenden toplanır ve özenle aynı gün içinde sıkıma gider. Tazeliğini hiç kaybetmeden şişelenen zeytinyağları, kendine has, taze kokusu ve eşsiz tadını muhafaza ederek sofralarınıza ulaşır.
Olio  Verde
Natürel Sızma
Verde
Yoğun sevenler için...
"Ege’nin Yeşil İncisi" Verde’den, serbest yağ asitliği derecesi en düşük, kusursuz bir zeytinyağıdır. Yemyeşil zeytin ağaçlarından özenle toplanan eşsiz zeytinler, önce güzelce yıkanır. Yıkanan zeytinler özenle sızdırılarak filtrelenir.
Olio  Verde
Natürel Birinci
Verde
Bitter sevenlere...
Ege’nin en güzel zeytinleri tam zamanında toplanır, özenle sıkılır. Verde Natürel Birinci Zeytinyağı şişesinde muhteşem salatalara ve ana yemeklere lezzet katar. Genizde bıraktığı yakıcı tat ile sofraların aranan lezzetidir.
Olio  Verde
Riviera
Verde
Hafif yemeklerin sırrı...
Tadıyla ve kokusuyla zeytinin o kendine has aromasını içerir. Ege’nin en lezzetli ve olgun zeytinleri özenle seçilir. Asitliği alınmış zeytinyağının hafifliğiyle, natürel zeytinyağlarının lezzetini bünyesinde birleştirir.
Olio  Verde
Verde
PİRİNA YAĞI
Lezzetli yemeklerin yeni mimarı...
Yüksek kalitede üretilen Verde Rafine Pirina Yağı’na, Verde Natürel Sızma Zeytinyağı ilave edilerek elde edilen yemeklik bir yağdır.
Olio  Verde
Verde
PİRİNA YAĞI
Kızartmaların vazgeçilmezi...
Kızartmalık Rafine Pirina Yağı, zeytinyağı eldesinden sonra kalan zeytin püresinin su ilavesiyle tekrar işlenmesi yoluyla elde edilen yağdır. 

VERDE MUTFAK

Verde
En güzel patlıcan yemekleri ise Verde'yle olur. 
Verde
İşte Verde ile nefis zeytinyağlı yaprak sarması tarifi!
Verde
Taze fasülyeyi bir de Verde ile deneyin!
Verde
Sofraların vazgeçilmezi zeytinyağlı enginar artık Verdeli enginar!
Verde
Verde ile zeytinyağlı börülce bir harika.
Verde
Mutfakların şahı Zeytinyağlı Karnıyarık Verde ile bir başka!
Verde
Ayvalı Kereviz Carpaccio tok tutma özelliğini sayesinde diyet yapanlar tarafından sıklıkla terc
Verde
Mayhoş tadıyla Vişneli Pazı Sarma, zeytinyağlıların parlayan yıldızı...
Verde
Misafirlerinizin bayılacağı harika lezzet Zeytinyağlı İncir Dolması, Verde ile bir başka...
Verde
Mevsiminde pırasa lezzetini taçlandırmak isteyenler Zeytinyağlı Pirinçli Pırasa Yemeği
Verde
Tadına doyulmaz Zeytinyağlı Bal Kabağı Verde ile bir başka!
Verde
Verde ile Zeytinyağlı Kabak Sarma bir başka!
Verde