İLETİŞİME GEÇ
Verde Mutfak Zeytinyağlı Renkli Akdeniz Salatası
1 Porsiyon
35 Dakika
Kolay
içindekiler

* 1 avuç karışık yeşillik (roka, marul, göbek, radicchio vb.)
* 1 adet havuç (jülyen doğranmış)
* 1 adet salatalık (ince şeritler halinde)
* 6-7 adet cherry domates (ikiye bölünmüş)
* 2 yemek kaşığı mısır
* 1 dilim beyaz peynir veya mozzarella (isteğe bağlı)
* 3 yemek kaşığı Verde Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı
* 1 yemek kaşığı limon suyu
* 1 çay kaşığı balzamik sirke (isteğe bağlı)
* Tuz & karabiber

Verde
Erken Hasat
Verde
yapılışı

1. Tüm sebzeleri geniş bir kaseye alın.
2. Üzerine peynir veya mozzarella parçaları ekleyin.
3. Küçük bir kasede sosu hazırlayın: Verde Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı, limon suyu, balzamik sirke, tuz ve karabiberi karıştırın.
4. Sosu salatanın üzerine gezdirin ve hafifçe harmanlayın.
 

servis
Verde 

Servis ederken ekstra birkaç damla Verde Erken Hasat Zeytinyağı ile lezzeti artırın.

Olio  Verde
Dünya'nın en önemli pirina yağı üreticilerinden olan Verde'den meyvemsiliği yüksek, gurme damaklara çok özel bir alternatif... Verde Yemeklik ürününe göre daha yüksek oranda Verde Natürel Sızma zeytinyağı içermesi, hafifliğinin yanında güçlü aroması ve lezzeti ile tüm zeytinyağlılarınızda güvenle kullanabilirsiniz.
Olio  Verde
Zeytinin sıkımından sonra kalan püresinden elde edilir, yüzde yüz zeytin ürünüdür. Bu Özelliğiyle ve içerdiği faydalı bileşenler ile bitkisel yağlardan ayrılmaktadır. Dünya'nın en önemli zeytinyağı tesislerinden birine sahip olan Verde'nin rafine teknolojisi sayesinde tattan ve kokudan arınmış çok hafif bir yağa dönüşür.
Olio  Verde
Erken Hasat
Verde
Taptaze zeytinlerden gelen eşsiz lezzet...
Yeşil zeytinler yere düşmeden, dalından erkenden toplanır ve özenle aynı gün içinde sıkıma gider. Tazeliğini hiç kaybetmeden şişelenen zeytinyağları, kendine has, taze kokusu ve eşsiz tadını muhafaza ederek sofralarınıza ulaşır.
Olio  Verde
Natürel Sızma
Verde
Yoğun sevenler için...
"Ege’nin Yeşil İncisi" Verde’den, serbest yağ asitliği derecesi en düşük, kusursuz bir zeytinyağıdır. Yemyeşil zeytin ağaçlarından özenle toplanan eşsiz zeytinler, önce güzelce yıkanır. Yıkanan zeytinler özenle sızdırılarak filtrelenir.
Olio  Verde
Natürel Birinci
Verde
Bitter sevenlere...
Ege’nin en güzel zeytinleri tam zamanında toplanır, özenle sıkılır. Verde Natürel Birinci Zeytinyağı şişesinde muhteşem salatalara ve ana yemeklere lezzet katar. Genizde bıraktığı yakıcı tat ile sofraların aranan lezzetidir.
Olio  Verde
Riviera
Verde
Hafif yemeklerin sırrı...
Tadıyla ve kokusuyla zeytinin o kendine has aromasını içerir. Ege’nin en lezzetli ve olgun zeytinleri özenle seçilir. Asitliği alınmış zeytinyağının hafifliğiyle, natürel zeytinyağlarının lezzetini bünyesinde birleştirir.
Olio  Verde
Verde
PİRİNA YAĞI
Lezzetli yemeklerin yeni mimarı...
Yüksek kalitede üretilen Verde Rafine Pirina Yağı’na, Verde Natürel Sızma Zeytinyağı ilave edilerek elde edilen yemeklik bir yağdır.

VERDE MUTFAK

Verde
En güzel patlıcan yemekleri ise Verde'yle olur. 
Verde
İşte Verde ile nefis zeytinyağlı yaprak sarması tarifi!
Verde
Taze fasülyeyi bir de Verde ile deneyin!
Verde
Sofraların vazgeçilmezi zeytinyağlı enginar artık Verdeli enginar!
Verde
Verde ile zeytinyağlı börülce bir harika.
Verde
Mutfakların şahı Zeytinyağlı Karnıyarık Verde ile bir başka!
Verde
Ayvalı Kereviz Carpaccio tok tutma özelliğini sayesinde diyet yapanlar tarafından sıklıkla terc
Verde
Mayhoş tadıyla Vişneli Pazı Sarma, zeytinyağlıların parlayan yıldızı...
Verde
Misafirlerinizin bayılacağı harika lezzet Zeytinyağlı İncir Dolması, Verde ile bir başka...
Verde
Mevsiminde pırasa lezzetini taçlandırmak isteyenler Zeytinyağlı Pirinçli Pırasa Yemeği
Verde
Tadına doyulmaz Zeytinyağlı Bal Kabağı Verde ile bir başka!
Verde
Verde ile Zeytinyağlı Kabak Sarma bir başka!
Verde
Hafif, sağlıklı ancak başlı başına lezzetli. İtalyan asıllı sofraların baş tacı "Caprese salata
Verde
  Hazırlık: Fırını 200°C'ye ısıtın. Kırmızı biberleri yıkayıp kurulayın, fır
Verde