İLETİŞİME GEÇ
Verde Mutfak Zeytinyağlı Taze Fasülye
1
1
1
Türk Mutfağı
içindekiler

* 1 çay bardağı Verde Erken Hasat zeytinyağı

* 2 adet kuru soğan

* 500 g taze fasulye

* 3 adet domates

* Tuz

Verde
Erken Hasat
Verde
yapılışı
  1. Yarım çay bardağı zeytinyağı tencereye alın.
  2. Yemeklik doğranmış soğanları kavurun.
  3. Temizlenip arzuya göre kesilmiş olan fasulyeler ekleyin.
  4. Tencerenin kapağını kapatarak 6-7 dk kavurun.
  5. 3 adet kabuğu soyulup doğranmış domates ekleyin ve 1 su bardağı sıcak su ilave edin.
  6. Fasulyeler pişene kadar tencerenin kapağını kapatarak pişirin.
  7. Ocaktan almadan tuzunu ilave edin.
  8. Verde Erken Hasat zeytinyağı ekleyerek servis kaselerine alın ve soğuk olarak servis edin.

Afiyet olsun!

servis
Verde   
Olio  Verde
Erken Hasat
Verde
Taptaze zeytinlerden gelen eşsiz lezzet... Yeşil zeytinler yere düşmeden, dalından erkenden toplanır ve özenle aynı gün içinde sıkıma gider. Tazeliğini hiç kaybetmeden şişelenen zeytinyağları, kendine has, taze kokusu ve eşsiz tadını muhafaza ederek sofralarınıza ulaşır.
Olio  Verde
Natürel Sızma
Verde
 Yogun lezzet sevenler için… "Ege’nin Yeşil İncisi" Verde’den, serbest yağ asitliği derecesi en düşük, kusursuz bir zeytinyağıdır. Yemyeşil zeytin ağaçlarından özenle toplanan eşsiz zeytinler, önce güzelce yıkanır. Yıkanan zeytinler özenle sızdırılarak filtrelenir.
Olio  Verde
Natürel Birinci
Verde
Bitter sevenlere… Ege’nin en güzel zeytinleri tam zamanında toplanır, özenle sıkılır. Verde Natürel Birinci Zeytinyağı şişesinde muhteşem salatalara ve ana yemeklere lezzet katar. Genizde bıraktığı yakıcı tat ile sofraların aranan lezzetidir.
Olio  Verde
Riviera
Verde
Hafif yemeklerin sırrı… Tadıyla ve kokusuyla zeytinin o kendine has aromasını içerir. Ege’nin en lezzetli ve olgun zeytinleri özenle seçilir. Asitliği alınmış zeytinyağının hafifliğiyle, natürel zeytinyağlarının lezzetini bünyesinde birleştirir.
Olio  Verde
Verde
PİRİNA YAĞI
Lezzetli yemeklerin yeni mimarı… Yüksek kalitede üretilen Verde Rafine Pirina Yağı’na, Verde Natürel Sızma Zeytinyağı ilave edilerek elde edilen yemeklik bir yağdır.
Olio  Verde
Verde
PİRİNA YAĞI
Kızartmaların vazgeçilmezi… Kızartmalık Rafine Pirina Yağı, zeytinyağı eldesinden sonra kalan zeytin püresinin su ilavesiyle tekrar işlenmesi yoluyla elde edilen yağdır. 

VERDE BLOG

Verde
Zeytinyağı; sadece zeytin ağacı, Olea Europaea L. meyvelerinden elde edilen yağlardır. Zeytin Ağa
Verde
Medicana Bahçelievler Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Murat Gençbay , zeytinyağ
Verde
Tanrının insanlara verdiği en değerli hediyelerden olan zeytinyağını insanlar, kadim zamandan bu yan
Verde